Mor Şampuan Ne İşe Yarar

Mor şampuan nedir?

mor şampuan ne işe yarar?Mor şampuan; sarı saçlar, platin saçlar, kızıl saçlar (kırmızı tonları), gümüş tonu saçlar ve açık tonda boyanmış olan tüm saç tipleri için özel olarak tasarlanmış bir ton eşitleme şampuanıdır. Mor şampuan saçlarınızın tonunu eşitlemek ve açılmayı önlemek için harika bir ev çözümüdür. Tam olarak kullanım amacı ise sarı, turuncu, kızıl, platin tonları saçınızın daha açık bir tona dönüştürmeye yardımcı olur, saç renginizin koyulaşmasını engeller.

Mor şampuan ne sıklıkla kullanılmalıdır?

“Mor şampuanı ne sıklıkla kullanmalıyım?” sorusunun cevabını arıyorsanız bunun net bir cevabı yoktur. Hiçbir saç tipi aynı değildir. Açık ton olarak bilinen (sarı, platin ve gümüş tonları) saç renginin aktifliğini korumak için diğer saç renklerine göre daha aktif kullanmalıdır.
Mor şampuanı ilk kez kullanıyorsanız haftada bir kez kullanım ile başlayabilirsiniz. Haftanın geri kalan günlerinde ise rutin saç şampuanınız ile bakım yapabilirsiniz.

Mor şampuan içeriği nedir?

Mor şampuan türleri saçları nemlendiren ve saç sağlığını desteklemeye yardımcı olan ürünlerdir. Amaranth ve bitki bazlı protein destekleri ile formüle edilmiştir. Bu nedenle saçlarınızı beslerken aynı zamanda da onarır ve renk tonunu eşitler.

Mor şampuan nasıl kullanılır?

  • Durulanmış olan saça uygulanmalıdır ve saç nemli olmalıdır.
  • Şampuanı saç diplerinden uçlarına doğru masaj yaparak uygulayın, şampuanın köpürdüğünden emin olun.
  • Şampuanı saçınızda köpürdükten sonra 1-2 dakika arasında bekletin.
  • İyice durulayın.

Mor şampuan saç rengine etki eder mi?

Mor şampuan saçlarınızı boyamaz. Saçınız üzerinde bekletilmesi gereken süreden daha uzun bekletirseniz renk açılması fark edebilirsiniz. Bu renk açılmasından kurtulmak için tercih etmiş olduğunuz herhangi bir arındırıcı şampuan ile yıkayabilirsiniz.

Mor şampuan ne kadar zamanda etki eder?

Mor şampuan kullanılmaya başladığında hemen etki etmez. İnsanlar ilk kullanıldığı andan itibaren direkt olarak saça tesir etmesini ister. Tesir etmesi için günlük ve düzenli kullanım önem arz etmektedir. Düzenli kullanım ve bakım sürecine girildiği tarihten 2 hafta sonra şampuan etkileri yavaş yavaş saç üzerinde tesir etmeye başlayacaktır ve gözle görülür bir değişiklik gözlemlenecektir. Bu etkinin devam etmesi içinde düzenli bir şekilde belirlenmiş periyotlar halinde şampuanı kullanmaya devam etmelisiniz.

Sepet

Giriş Yap

Create an Account